Jouw zielsbestemming

De zielsbestemming

Iedereen die op Aarde leeft heeft een bestemming. Veelal door de systemen waar we in leven, raken we steeds verder weg van onze eigen persoonlijke bestemming. Normen en waarden, beeldvormingen en meningen van anderen lijden jou weg van jouw zielsmissie.

Jaarprogramma

Je bent op zoek naar een totaal andere invulling van jouw leven.

Privé of zakelijk heb je wel wat uitdagingen.

En de manier waarop je in het verleden de dingen hebt aangepakt, werkt niet meer voldoende.

Je hebt een overall gevoel dat het wel beter kan.

Neem deel aan ons jaarpgrogramma en neem de touwtjes weer in handen!

Bekijk het huidige aanbod van sessies en ceremonies in de agenda van het Buitenhuis.

Dit jaartraject is iets voor jou als je:

  • gevoelens (beter) wilt leren duiden en kunnen voelen zonder een stress reactie,
  • op een dieper niveau invulling wilt gaan geven aan jouw wensen en verlangens,
  • vanuit andere invalshoeken wilt leren omgaan met de kijk op jezelf, liefde, succes, angst, verlangens, gedrag, pijn, jouw omgeving en jouw invloed op je keuzes en mogelijkheden.

Dit is een jaartraject met zowel 1 op 1 sessie, deelname aan groeps ceremonies, online ondersteuning en korting op retreats. Dit is jouw jaar van persoonlijke transformatie en je bent zo welkom!

Zielsmissie Reviews

“Het jaartraject heeft mij op vele fronten uitgedaagd om op zoek te gaan naar wat voor mij nu echt belangrijk is. De methodieken, de gesprekken in combinatie met oefeningen en de diverse hulpmiddelen, hebben mij erg geholpen om in het voelen en ervaren van de barrières die ik voor mijzelf creëer(de). Ik maak nu op een hele bewustere manier keuzes in mijn leven. Veel meer vanuit mijn eigen kracht stap ik nu over drempels heen i.p.v ervoor weg te rennen.”
“Dit programma ondersteunde en leerde mij richting geven en hoe ik een plan kan trekken in een zee van mogelijkheden. Ik kan nu letterlijk ervaren wat het betekent om een vol leven te leiden en hoe je hierin telkens beter wordt. ”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
ontvang het laatste nieuws!

Scroll naar boven