[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default”][et_pb_fullwidth_menu menu_id=”36″ logo=”https://www.chimoon.nl/wp-content/uploads/2019/03/Chimoon-logo-2017-rond149.png” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”27f5c19a-9bfb-4404-be0c-c5a0ad11dcb6″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

Chimoon werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak kun je maken op verschillende manieren: telefonisch, via de mail, messenger of whats app. Je afspraak wordt altijd binnen 48 uur bevestigd.

Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er een intakegesprek gehouden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

Bij wijzigingen in je gegevens en situatie ben je zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de behandelingen aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt. Chimoon kan hierop een uitzondering maken als het gaat om meldplicht bij misbruik of huiselijk geweld.

Bij Chimoon worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel of behandeling veilig is, kan ik afzien van een massage/behandeling en word je doorverwezen naar de huisarts of specialist.

De massage werkt niet medisch, stelt geen diagnose en is preventief.

Behandelingen bij Chimoon zijn geen vervanging van reguliere behandelingen.

Ben je op dit moment onder behandeling van een arts, therapeut of gebruik je medicijnen? Dan kan ik je vragen of je overlegt met de arts of behandelaar of een behandeling van mij toegestaan is.

Aangezien je huisarts je vertrouwenspersoon is op het medische vlak, kan het raadzaam zijn toestemming te geven aan Chimoon om een rapportage naar de huisarts te sturen. Dit is niet altijd van toepassing, maar bijvoorbeeld wel als je komt voor het behandelen van een klacht. Chimoon laat de huisarts dan weten wat je hulpvraag was, waar de behandeling uit bestond en wat het resultaat was.

Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan je huisarts, voordat je een afspraak maakt.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

Betaling verloopt contant via Izettle of Tikkie en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.

Een cadeaubon is inwisselbaar voor het bedrag dat op de cadeaubon vermeld staat.

Chimoon is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Chimoon aanbiedt. Cliënten die hier wel op zinspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

Houd er rekening mee dat je niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten.

Hygiëne staat in een hoog vaandel bij mij in de praktijk. Het is prettig als je ook aan jouw persoonlijke hygiëne denkt, neem voor een massage een douche of bad.

Chimoon werkt uitsluitend met oliën op natuurlijke basis en van hoogwaardige kwaliteit.

Mobiele telefoons dienen voor je eigen rust uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Chimoon niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan jou gegeven is.

Het privacy reglement is van toepassing. Zie website.

Tot ziens in mijn praktijk!

Wil je een afspraak maken? Graag sta ik je persoonlijk te woord. Tel: 06-24404321

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven