Chimoon's Retreats

Retreats

Even op de pauzeknop duwen om te voelen hoe het echt met je gaat. Wij bieden je de ruimte en tijd die je nodig hebt voor jezelf om uit alle rollen te kunnen stappen die je aanneemt in het dagelijkse leven.

De Retreats

Hoge eisen door de buitenwereld of door onszelf kunnen bijdragen aan een overvolle planning en een overvol hoofd. Door in een andere omgeving te stappen krijg je letterlijk de rust en ruimte om bewust te kijken naar je gedragingen, patronen en overtuigingen.

Kom tot rust en vind jezelf terug tijdens onze retreats:

Kijk voor het huidige aanbod van onze retreats in de agenda van het Buitenhuis.

Waar onze retreats bekend om staan:

De retreats worden op onze prachtige locatie gegeven. Het Buitenhuis is een krachtplek, een oase van groen met een heerlijk en wijds uitzicht.

Het Buitenhuis is sfeervol ingericht en heeft een heerlijke ruime badkamer.
Alle maaltijden zijn om van te smullen, zowel vegetarisch als met vis.

Simone & Larissa zijn puur en liefdevol in hun aanwezigheid, met aandacht en een fijne afstemming.

Onze retreats zijn niet volgepropt, de groepen zijn klein, waardoor de uitwisseling persoonlijk en verbindend is.
Er is altijd voldoende me-time ruimte in het programma.

Retreat Reviews

“Zeer fijne retraite gehad bij Larissa en Simone. Alles was goed verzorgd en heel netjes. Twee lieve en professionele dames die zorg hebben in wat ze doen. Gelijk bij binnenkomst voelde ik me op mijn gemak. Het programma was heel mooi in elkaar gezet en de ceremonies volgden elkaar in logische volgorde. De kleine groep met alleen vrouwen geeft vertrouwde en veilige sfeer. Ik heb veel aan de retraite gehad. Ik voel me verlicht. Ik gun iedere vrouw zo’n retraite. Ik zal mezelf zeker nog eens een retraite cadeau geven.”
“Het Buitenhuis is een niet te omschrijven bijzondere plek, waar ik bij aankomst het besef van tijd meteen kwijt was en er een gevoel van rust om en in me ontstond. Het groen, het licht, het uitzicht op bomen, water en luchten, de stilte, de natuurgeluiden, de bijzondere plekjes buiten en binnen, de smaken en geuren, de muziek, het was geweldig. En dan heb je Larissa en Simone.. wauw. Met zo veel aandacht en liefde hebben zij het meest prachtige retreat samengesteld en begeleidt. En voelde ik mij meer dan welkom, voor mij voelde het als thuiskomen..”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
ontvang het laatste nieuws!

Scroll naar boven