Laat ook nu uw recensie achter!

Recentelijk een LomiLomi massage ondergaan bij Simone. Na een intakegesprek werd ik verrast door deze intense en zeer ontspannende massage, waar ik meerdere dagen nog profijt van voelde zowel lichamelijk als geestelijk. Waar ik normaliter moeite heb om spieren te ontspannen, was dit bij de massage van Simone niet het geval. Haar warme welkom, houding, professionaliteit en algehele aura complimenteerde elkaar. Ik zou Chimoon dan ook zeer aanraden!

Een massage bij chimoon is als thuiskomen bij mezelf. Simone is in staat om te zorgen dat bik echt dichter bij mezelf kom, om te aarden, te ontspannen en te genieten. Dat kan zij uiteraard doordat zij kundig is, maar nog meer omdat zij met volledige persoonlijke aandacht en zorg de massage geeft die nodig is voor jou en jouw lichaam. Een cadeau voor mijzelf... En die ik iedereen ook gun!

Voor een Aroma Touch ga ik graag naar Simone. Voor de massage altijd gezellig even kletsen en evt aandachtspunten kunnen worden besproken. De geuren van de oliën zijn heerlijk en werken ontspannend. Deze zachte manier van masseren werkt bij mij heel goed. Een echte aanrader.

Eigenlijk had ik er nog nooit van gehoord Lomi Lomi. Massage met warme oliën klinkt natuurlijk altijd fijn. Zonder verwachtingen ging ik erin maar wat een geweldige ervaring was dit. Door het enorme gevoel, de positieve energie en liefde die Simone in deze full arm massage geeft kon ik mij overgeven aan een totaal gevoel van ontspanning. Nog nooit was ik waar Simone mij met haar massage bracht. Gedragen door liefde en geborgenheid waande ik me veilig terug in de baarmoeder, heel dicht bij mijn emoties in volledige overgave en ontspanning. ongelofelijk bijzonder. Simone bedankt voor het delen van deze ervaring die zeker niet de laatste keer zal zijn.

Toen Simone mij vroeg of ik een recensie wilde schrijven voor haar website kon ik geen nee zeggen. waarom niet? omdat ik als trotse kumu (docent) van Simone heel graag wil vertellen wie Simone is als Lomi Lomi masseur. Ik heb Simone leren kennen als een liefdevol ,zorgzame en warme vrouw. De Lomi's die ze geeft zijn zo intens warm en liefdevol dat ik iedereen van harte uitnodig om een mooie Lomi Lomi massage bij haar te ondergaan. Simone weet je met haar liefdevolle aanraking, vol Aloha, te raken waardoor er een zielsverbinding ontstaat. Geweldig om als docent naar haar te mogen kijken, trots dat ik Simone mag begeleiden op haar reis en nog heerlijker om te mogen ondergaan. Ik wens je een heel mooie Lomi toe bij Simone Hartelijke groet, Zonnevlecht opleidingen "u bent in goede handen"

Een paar dagen geleden voor het eerst een 4-handen Lomi Lomi massage gehad van een geweldig team bestaande uit 2 hele lieve en kundige vrouwen. Wat een fantastische ervaring, wat een ongelofelijke energie en wat super lekker. De eerste minuten probeer je nog om de bewegingen te volgen, maar omdat dat gewoonweg niet kan lijkt het wel of je hersens zich uitschakelen. Zo’n lekker leeg hoofd, zo’n rust, zo’n ontspanning, wat ge-wel-dig !!! Je voelt je in een cocon met alleen maar lekkere energie. Een fantastisch samenspel van bewegingen die elkaar aanvullen en in elkaar overgaan, heerlijk ! Je komt weer bij met een overdaad aan rustige en positieve energie. En door de heerlijke aromatische lucht van de olie blijft je lichaam zich nog extra lang deze ervaring herinneren. De dagen erna landt je langzaam weer in de gewone wereld. Een absolute aanrader. Simone en Daan, hartelijk bedankt

Heerlijke ontspanningsmassage met Cupping gehad bij Chimoon .Bij binnenkomst meteen een ontspannen gevoel door de rust die de kamer uitstraalt en de warme ontvangst met een kopje heerlijke thee. Simone stelt je geheel op je gemak door haar rustige uitstraling en professionele omgang. Bij de eerste keer massage eerst een intake om vast te stellen of er eventuele problemen of wensen zijn waar ze rekening mee moet houden tijdens de massage. Omdat mijn rug en schouders altijd behoorlijk vast zitten heeft simone hier cups op gebruikt. De massage was heerlijk ontspannen mede door de lekkere geuren die in de massage olie zit en de rustige muziek. Simone masseert goed en stevig daar waar nodig is. Einde van het verhaal is dat je na een uur massage helemaal ontspannen en zen weer de deur uit loopt.