Wie is Simone?

"What makes you Unique, is what makes you beautiful"

Als jong meisje had ik al een enorme fascinatie voor de mens. Mijn interesse was heel breed, van de holistische visie op klachten, naar de westerse geneeskunde. Als dochter van een ‘nuchtere Fries’, ging mijn voorkeur uit naar geneeskunde en het werken in een ziekenhuis. Al toen ik 14 jaar was, wist ik al dat ik operatieassistent wilde worden…

Ondanks dat het een pittig beroep is en vaak hard werken, heb ik dit 17 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Het heeft me geweldig veel inzicht gegeven in de werking van het menselijk lichaam. Toen belandde ik in een burn-out. Ik had een lange tijd te veel van mezelf gevergd. Het werk dat ik deed bracht veel verantwoordelijkheid met zich mee, maar het hielp ook niet mee dat ik behoorlijk perfectionistisch was en te hard voor mezelf. Ik hielp graag anderen, maar vroeg zelf nooit echt om hulp. Ik denk dat mijn burn-out niet 1 oorzaak had, maar dat het een combinatie was van verschillende factoren.

Ik besloot ontslag te nemen om een time-out te nemen om te herstellen en na te denken over wat ik verder wilde gaan doen. Door sessies bij de psycholoog en haptonoom werd ik me weer bewust van mijn lichaam en waar ik diep van binnen behoefte aan had, maar had onderdrukt.

Lichaam en geest hadden mij een duidelijk signaal gegeven waar ik niet naar wilde luisteren…

“Every day is a new day to try again.”

Sindsdien luister ik daar wel naar en ik help nu graag ook andere mensen deze mind/body connectie te begrijpen, doorvoelen en te respecteren.

Mijn ‘down to earth’ opvoeding, scholing en mijn interesse in het holistische en spirituele hebben me veel gebracht. Ze hebben er toe geleid dat ik nu een prachtige balans in mijn leven en praktijk heb. Ik combineer het beste van 2 visies nu, hoe cool is dat?

Toen ik me ging verdiepen in verschillende massagevormen heb ik gemerkt dat ik heel veel leuk vind. En nog steeds word ik enorm geboeid door de werking van het menselijk lichaam als ik merk wat er onder mijn vingers gebeurt tijdens een klassieke massage of bindweefselmassage.

De kennismaking met Lomi Lomi massages en de levenswijze en filosofie die er achter zit, raakte me letterlijk en figuurlijk. Dit resoneerde zo met mij dat dit een belangrijk onderdeel is geworden van mijn leven en dus ook van de behandelingen die ik geef. De veilige liefdevolle bedding die je iemand kan geven tijdens een sessie is een uitnodiging om los te laten wat niet meer helpend voor je is. Ruimte om gewoon te zijn, 100% in het hier en nu en weer te verbinden met je ware zelf.

"Ik hou van mensen. Ik sta voor oprechte aandacht. Ik vind het een compliment dat mensen zich bij mij vertrouwd genoeg voelen om hun verhaal te delen. Bij mij mag je vertellen hoe het echt met je gaat. Ik behandel je altijd met respect, openminded en zonder oordeel."

Scroll naar boven