Chimoon's Life

Energetisch lichaamsgerichte therapie

Simone

Mijn ‘down to earth’ opvoeding, scholing en mijn interesse in het holistische en spirituele hebben me veel gebracht. Ik combineer het beste van 2 visies in de diensten die ik aanbied.

Chimoon's Aanbod

Massage
Cursus

psilo-
huasca

Yoga
Nidra

Cere-monies

Vrouwen
Tempel

Ziels
missie

Retreats

Mooie woorden

Review Cursus "Massage vanuit je hart"

“Gewoon superleuk om te doen, aantal technieken geleerd, maar vooral ook het aspect “…vanuit je hart” was erg mooi. Als je het maar met aandacht en liefde doet is eigenlijk alles fijn.

Begeleiding was ook heel fijn (en natuurlijk super kundig !!). Wat een hoop leuke, lieve mensen bij elkaar”

Review Cursus "Massage vanuit je hart"

“In deze cursus leer je met basistechnieken en verbinding masseren. Connectie met het lichaam, het hart en elkaar. Het enthousiame en de liefde voor het vak geeft Simone op speelse natuurlijke wijze met dezelfde liefde en enthousiasme door. Een laagdrempelige cursus die voor mij een nieuw inzicht heeft gegeven. Door het geven van een massage met aandacht en gevoel krijg ik zelf nieuwe energie. Voor mij was het even uit hoofd en in het hart….”

Review Cursus "Massage vanuit je hart"

“Super fijne cursus! Veel geleerd en gevoeld onder top begeleiding van Simone en Larissa. Ik kom zeker een keer terug voor een vervolg!”

Review Cursus "Massage vanuit je hart"

“Hele fijne en goed verzorgde kleinschalige cursus waarbij de basistechnieken van massage aangehaald worden, maar vooral worden ingezet om vanuit aandacht en liefde (dus vanuit je hart) iemand heel fijn te kunnen (aan)raken en masseren.”

Het Buitenhuis

De perfecte plek voor iedereen die wil aankomen in een zee van rust, zichzelf wil ontdekken en ontwikkelen, wil ontmoeten, onthaasten, leren én genieten.

De agenda

Het buitenhuis is een adembenemende locatie met een uitzicht over het water en de Nieuwkoopse polder is een plek voor dagretraites, workshops, ceremonies, opleidingen, cursussen, coaching, heide sessies, massage, ademsessies, meditaties, innerlijke reizen en nog veel meer.

Kijk voor Chimoon’s aanbod in de agenda van het buitenhuis.

Scroll naar boven