[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” theme_builder_area=”post_content” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default”][et_pb_fullwidth_menu menu_id=”36″ logo=”https://www.chimoon.nl/wp-content/uploads/2019/03/Chimoon-logo-2017-rond149.png” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”27f5c19a-9bfb-4404-be0c-c5a0ad11dcb6″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]Deze disclaimer is van toepassing op iedere webpagina van deze website waarop Chimoon aromatherapie en massage een link opneemt naar deze disclaimer. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer en bijbehorend Privacy Statement en Algemene Voorwaarden.

De door Chimoon aromatherapie en massage   geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34300324  verstrekte informatie op deze website is geen aanbod, advies of andere dienst.

De informatie die door Chimoon aromatherapie en massage wordt verstrekt via deze website zou als betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan niet worden ingestaan. Chimoon aromatherapie en massage spant zich er voor in om de inhoud van de webpagina’s geregeld te actualiseren, aan te vullen of te verbeteren.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Chimoon aromatherapie en massage  kan niet garanderen dat de website volledig foutloos en ononderbroken haar werk doet. Zowel Chimoon aromatherapie en massage als mede overige leveranciers van informatica aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Chimoon aromatherapie en massage is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van websites die niet door Chimoon aromatherapie en massage Chimoon aromatherapie en massage zijn ontwikkeld waarnaar wordt verwezen of anderzijds verwijzen naar de website van Chimoon aromatherapie en massage.

Chimoon aromatherapie en massage is niet aansprakelijk voor schade die is toegebracht die in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of door de onmogelijkheid om een webpagina te raadplegen.

De afnemer van informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van informatie verkregen via de website van Chimoon aromatherapie en massage. De informatie  en mogelijk andere gegevens  mogen uitsluitend door de afnemer worden gebruikt. Deze informatie is niet overdraagbaar, mag niet verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder Chimoon aromatherapie en massage hiervan op de hoogte te stellen.

De afnemer van informatie is verplicht alle aanwijzingen van Chimoon aromatherapie en massage omtrent het gebruik van informatie op te volgen. Nederlands recht is van toepassing.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven