De Vrouwentempel

Lieve Vrouw,

Je bent van harte uitgenodigd voor om mee te doen aan één van de middag/avond retraites voor vrouwen.

Alle Vrouwentempel Edities staan in het teken van ontmoeten én van jezelf onderdompelen in rust en sereniteit,  waardoor je jouw emotionele en fysieke gezondheid een boost kunt geven. In de Vrouwentempel creëren wij die plek waar tijd en ruimte is voor jouw innerlijke verhaal, zodat je jouw lichaamsbewustzijn op een dieper niveau kunt onderzoeken, ontgrendelen en kunt activeren. Nieuwe nu nog onbewuste processen zullen naar het bewustzijn komen.

Vanuit een steeds grotere vraag naar specifieke vrouwencirkels en ceremonies en rondom vrouwenthema’s organiseer ik samen met een andere vrouw deze fijne mini-retraites. Wij kiezen zorgvuldig welke ontspan rituelen en ceremonies bijdragen aan de persoonlijke groei van vrouwen. We bieden een selectie van mooie ervaringen aan, die telkens aansluiten op universele vrouwenthema’s en je verbinden met het oeroud krachtenveld van vrouwen.

Rituelen die wij gebruiken tijdens deze ceremonies:

  • sharing is caring
  • elementen rituelen
  • meditatie/visualisatie
  • klankschalen meditatie
  • energetische ontdekkingsreis
  • energetische  massage
  • en veel meer…..

Voor de innerlijke vrouw wordt vanzelfsprekend ook goed gezorgd.

Over ons en onze Holistische aanpak

Larissa en Simone

In onze begeleiding zien wij de mens als één geheel, waarbij alle lichamelijke, psychologische, sociale, en spirituele elementen onlosmakelijk metelkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Voor ons is luisteren naar de signalen uit ons lichaam belangrijk. De diepere lagen te doorvoelen, mee te verbinden, te begrijpen en te respecteren.

Larissa vanuit haar werk als Coach in bewustzijn en emotionele intelligentie & Simone als Massage therapeut en lichaamsgericht werken.

Onze ‘down to earth’ opvoeding en scholing, maar ook onze interesses in het holistische en spirituele hebben ertoe geleid dat we deze bijzondere retraite hebben kunnen ontwikkelen.

Waarom vrouwen?

Vrouwelijke energie is meer naar binnen gericht.

Het nodigt ons dus uit om zacht, rustig, zelfzorgend, sensueel en ontvankelijk te zijn. Centraal staat steeds diepe ontspanning. Hierdoor kom je in een dieper contact met jezelf, je zakt lekker in je lichaam en je hart opent zich voor wat er in je gebeurt. In de Vrouwentempel wordt zo een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid gecreëerd. Zo kun jij alle aspecten van wat vrouw zijn betekend, helemaal laten ontluiken en onderzoeken.

Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een diep ontspannen gevoel. Voor en door vrouwen ontwikkeld en begeleid.

Wil jij jezelf op onderliggende lagen onderzoeken?

Jouw ware vrouwelijkheid toelaten werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Hoe spannend dat voor sommige vrouwen ook kan zijn. Het is krachtig, versterkend en helend om met alleen vrouwen samen te komen. Tijd voor jezelf, om je dieper te verbinden met jezelf- te ervaren, voor en door vrouwen met elkaar.

Alle Vrouwentempel Edities zul je ervaren als “thuiskomen” en als een “warm bad”. Het samen zijn met alleen vrouwen biedt ook een fijne basis voor diepe ontspanning, onderzoeken en het letterlijk durven blootleggen van jezelf.

Voel jij dat dit voor jou past of misschien wel samen met een of meer  vriendinnen, zus of moeder? Alle vrouwen zijn welkom. 

 ۞ Liefs Simone & Larissa