Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2Rw2uXU
Mijn hart vol 🙏🏻

Wat een heerlijke volle week was het! Heel veel verschillende massages mogen geven, weer lieve nieuwe mensen mogen ontvangen even als bekende cliënten. Ik kan het niet goed onder woorden brengen maar ik ben deze week door een paar dames echt enorm geraakt. Geraakt door hun prachtige openheid, kwetsbaarheid en tegelijkertijd oerkracht. Wat is mijn werk toch ontzettend gaaf dankzij jullie💞

Vandaag heb ik een dag vrij en deze ga ik starten in de sportschool. Heerlijk even mijn koppie leeg en lijf soepel en sterk houden.

Volgende week ben ik een weekje weg voor het onder de knie krijgen van de bindweefselmassage. Dus telefonisch niet goed bereikbaar maar jullie weten de NU BOEKEN knop al heel goed te gebruiken. 💪🏼

Heel fijn liefdevol weekend!! Maak er iets moois van 💓😘

Scroll naar boven