Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2N6lOK7
Fantastisch!!!!

Wat een mooie week heb ik gehad met lieve cliënten op mijn massagetafel. Deze week zoveel mooie tranformaties gezien tijdens de lomi lomi en ontspanningsmassages. Het weer in contact komen van het hoofd met het lichaam is soms zo duidelijk zichtbaar. De ademhaling die dieper en langzamer wordt, de hartslag die vertraagt, voeten die opeens weer warm worden, schouders die mogen zakken, de spieren die ontspannen en de blik in het gezicht die verzacht.

Dus als ik je na een sessie vraag om in de spiegel te kijken is het niet vanwege het vet in je haar of je mascara die uitgelopen is. Maar om te zien wat ik zie, zo ben je op je mooist 💞🙏🏻

Dankbaar dat ik daarbij mag faciliteren. Fijn weekend

En heeeel dankbaar voor deze prachtige rain stick die een mooi plekje en doel het geeft gevonden in mijn praktijk. Thanks lieve vriendin 🌸

Scroll naar boven