Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2BO4ram
Als je me zoekt,…ik ben in de wolken.

Vandaag de beoordeling gekregen van mijn leraar van de klassieke massage cursus. Maar 1 foutje in het theorie gedeelte, dat is een mooie score. Maar vooral de 10 persoonlijke regels van Rob over wat hij van mij heeft gezien in de lessen en tijdens het praktijk examen maken mij supertrots als persoon en als masseur.
Vol vertrouwen start ik in maart 2020 met het HBO traject tot massagetherapeut. De komende drie jaar zullen er dus nog veel cursussen en examens volgen.
Zo blij dat ik dat mag doen bij een opleiding waar de docenten persoonlijk en technisch sterk zijn. Zonnevlecht Opleidingen waar je je mag laten zien en gezien wordt!!!

Mahalo 🙏🏻💓

Scroll naar boven