Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2MnFEAk
Bowl of light.

De Hawaiiaanse filosofie van het leven is dat we allemaal geboren zijn als een schaal van licht. Deze schaal staat voor onze innerlijke liefde. Het is onze taak om dit licht te omarmen en om ervoor te zorgen dat het licht groeit.

Tijdens onze reis hier op aarde vullen wij ons bowl of light met stenen, waardoor ons levenslicht niet langer kan schijnen. Iedere negatieve gedachte over een ander of onszelf, een negatieve opmerking die op ons geplakt wordt, trauma, pijn, emoties, teleurstellingen. Al deze “stenen” vullen onze bowl of light totdat onze schaal volledig gevuld is met “stenen”. Ons levenslicht kan niet langer schijnen, ons innerlijk licht dooft. Daarom is het belangrijk om iedere avond onze bowl of light om te keren, te legen, zodat maanlicht alles kan transformeren en wij iedere dag starten met een lege bowl of light. Ben jij je bewust van wat jij in jouw bowl of light gooit. Hoe vaak zeg je tegen jezelf dat je iets niet kan, niet goed genoeg bent, te oud, te jong, te dik, te dun, te dom, te ……vul het zelf maar in. Let vanaf nu goed op hoe je tegen jezelf, en over jezelf, praat. Je bent niet je gedachten. Zorg dat je iedere avond jouw eigen bowl of light weer leegmaakt zodat het maanlicht alles kan transformeren.
De bowl of light op de foto is mijn persoonlijke bowl of light. Deze staat bij mij in huis en helpt mij herinneren wie ik ben en wat ik tegen mezelf zeg ❤

❤ Maak je persoonlijke healing circle.

Zorg dat je goed geaard bent – eenvoudig gezegd sta met beide benen op de grond.

Centreren en gronden is een van de meest belangrijke oefeningen die je per dag kan doen.

Mijn advies is om jezelf minstens twee keer per dag bewust te gronden. Eén keer 15 minuten in de ochtend, voor de start van de dag, één keer 15 minuten voor het slapen gaan, afsluiten van de dag. Gedurende de dag check je regelmatig of je nog goed gegrond bent. Gebruik bijvoorbeeld een reminder om je gronding te checken. Bijvoorbeeld iedere keer als je de kleur rood ziet check je je gronding. Vooral in het begin, als je net van start gaat met gronden en centreren kan je het (bijna) niet vaak genoeg controleren.

Centreren betekent dat je fysieke, energetische en astrale lichaam volledig uitgelijnd zijn. Dat je één lichaam bent, alle jassen passen goed over elkaar heen (denk aan de Russische poppetjes die precies in elkaar passen).

❤ Oefening – Meditatie bol van licht (centreren).

Zoek een plaats op waar je even niet gestoord kunt worden.

Ga zo gemakkelijk mogelijk zitten met je rug zo recht als mogelijk.

Leg je handen in een ontspannen houding.

Ontspan je schouders en je nek door ze even te bewegen.

Adem een paar keer diep in en uit om je te helpen ontspannen.

Laat alle gedachten aangaande verleden en toekomst los en richt je helemaal op dit moment.

Laat het lichaam nu weer de ademhaling overnemen. Volg je ademhaling zonder dat je er bewust iets aan veranderd. Alleen maar volgen van je ademhaling. Je hoeft je er niet mee bezig te houden, het lichaam weet wat het moet doen. Er wordt geademd.

Voel hoe de lucht naar binnen stroomt hoe je borst en je buik een beetje uitzetten, en hoe de lucht het lichaam weer verlaat en hoe borst en buik een beetje terugzakken.

Voel hoe je neusvleugels bij een inademing koeler worden en hoe ze op een uitademing weer worden verwarmd.

Tijdens het inademen neem je niet alleen de zuurstof op maar ook de levensenergie mana.

Laat de energie door je lichaam spoelen zoals de golven van de oceaan in een eeuwig ritme op het strand rollen.

Luister nu enige tijd naar de golven van de zee in je eigen ademhaling.

Richt nu je aandacht op je lichaam en voel de aanrakingsvlakken met de aarde of met de stoel waarop je zit. Laat vanuit je lichaam wortels heel diep de aarde ingroeien zodat je stevig verbonden bent met moederaarde.

Voel je lichaam dit prachtige instrument, bestaande uit miljarden samenwerkende cellen, die jou in staat stellen dit leven te ervaren.

Wees je lichaam dankbaar voor het werk dat het dag in dag uit voor jou verzet.

adem rustig en diep in en uit en wees helemaal aanwezig in iedere in en uitademing.

Stel je dan voor dat er boven je hoofd een bol met helder wit licht hangt.

Via een lichtstraal is je kruin verbonden met deze bol van licht.

Laat dan nu langzaam de bol door je lichaam dalen.

Het heldere witte licht daalt eerst door je kruin, dan door je voorhoofd. je keel, je borstgebied. je buikgebied. totdat de bol helder wit licht zich onder je bevindt.

Adem rustig diep in en uit in een rustig en aangenaam tempo.

Nu beweeg je de bol weer langzaam naar boven door je stuit, langs je ruggengraat naar je buikgebied, naar je borstgebied, langs je keel, je voorhoofd, je kruin en plaats de bol van licht weer boven je op een afstand die prettig aanvoelt voor je.

Je voelt je heerlijk opgeladen door de reis van de bol door je lichaam.

Weet dat je altijd verbonden bent met deze energiebron.

Voel maar hoe de bol via de lichtstraal je hoofd en je lichaam blijft voorzien van liefdesenergie

adem rustig en diep in en uit. Ga weer wat dieper ademen. Voel weer je lichaam, voel weer de verbinding met moeder aarde.

Kom dan nu terug in de ruimte waar je nu bent en als je zover bent, open dan je ogen, welkom terug.

Mooie healing gewenst.

©Pauline Kealohi Trum – Zonnevlecht Opleidingen

https://ift.tt/1mgMtPH

Scroll naar boven