Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2ZFZj46
Laatste loodjes….

Vannacht werd ik een paar keer onrustig wakker, gejaagd en met een gevoel dat ik iets moet.
Zullen we dan volgende week ook open mogen? Moet ik dan met de avondklok mijn laatste massage om 1900 gaan zetten, zal ik alvast gaan inplannen, is mijn kamer al weer klaar, zal ik het nog wel kunnen.

De laatste loodjes Simoon, laat je niet gek maken. Wacht tot dinsdag en dan hoor je het vanzelf.

Ik besluit om mijn gejaagde lijf uit te laten razen op mijn hometrainer. Met het doel op behoorlijk tempo de 20 minuten aan te tikken. Na 15 minuten begint de vermoeidheid toe te slaan. De laatste loodjes Simoon, nu niet dat ego laten toeslaan. Niet gaan lopen mauwen, schoppen, afhaken of valsspelen met doortrappen kom je vanzelf op 20.

De laatste loodjes, ze zijn zwaar maar wat een voldoening als ik mag afstappen.

Hang in there 🌈🌸 keep the faith

* Deze post is geen oproep tot discussie! Ontstaat die toch zal ik het verwijderen. No hard feelings.
* En als ik morgen groen licht krijg hebben jullie woensdag mail/app/bericht. 💋

Scroll naar boven