Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/3id8YI7
Eigen kracht

In deze coronaperiode (kan het woord niet meer horen) worden we overladen met heel veel media, meningen, verschillen en zelfs openlijk verwijt naar elkaar. Al deze dingen maken het misschien moeilijker om in je eigen kracht, eigen waarheid te blijven staan. Mocht je dit ervaren en je kunt even tijd maken voor jezelf om te ontsnappen aan dit alles ?
Dan heb ik hieronder een visualisatie uitgeschreven : “Vogels loslaten uit je boom”die je kunt uitproberen.

Heb je geen ervaring met visualiseren? maar je bent wel nieuwsgierig dan zeg ik: Probeer het gewoon eens uit, er zijn veel korte “instap’ visualisaties. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze visualisatie, stuur me een berichtje. Ik hoor graag van je.

‘Vogels loslaten uit je boom’

Neem een momentje voor jezelf in een ruimte waar je niet gestoord wordt door andere mensen of teveel geluiden. Ga liggen of zitten in een comfortabele houding en sluit je ogen.

Stel jezelf voor als een een grote boom. In deze boom zitten heel veel gekleurde vogels, rode, blauwe, groene en gele vogels. Al deze vogels staan voor alle emoties, gedachten en energie van andere mensen (media). En gedachten die je gevormd hebt hierover maar die je onrustig maken en je niet meer nodig hebt.

Geef al deze gekleurde vogels de opdracht om terug te gaan naar hun eigenaar en stuur al je eigen vogels die staan voor niet helpende gedachten, energie en emoties weg uit je boom.

In liefde laat je ze los uit je boom en zie je ze wegvliegen. Je mag dit één voor één doen of in 1 beweging alle vogels tegelijkertijd. Zie de vogels vertrekken door de blauwe lucht en kijk terug naar de lege takken in je boom, je boom is weer helemaal van jou.

Trek vanaf de onderste tak een dunne lijn omhoog langs de buitenkant van alle takken, een dunne lijn als beschermende laag tussen de lucht en de takken van je boom. Als je de lijn getrokken hebt van de onderste tak, langs alle takken bovenin en weer naar de onderste tak aan de andere kant.
Mag je met een kleur die jij fijn vind de ruimte tussen de takken en deze afgrenzende lijn vullen, kleur alle gaten tussen de takken in met deze kleur.

Kijk nog een keer goed naar jezelf als grote boom, naar de takken nu omringd met de kleur die jij zelf gekozen hebt. De dunne afgrenzing die nu niet meer te zien is maar voel maar dat deze er wel loopt om de buitenste takken heen. Niet strak afgrensend als een muur maar mee bewegend in de wind.

Ervaar de rust die jouw boom uitstraalt en onthou dat je op elk moment dat je wil terug kan keren naar deze boom.
Blijf nog even met je ogen gesloten liggen om de rust te ervaren in je lijf voor dat je je ogen opent.

Scroll naar boven