Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/35j7cQo
Lomi Lomi voor mij als ontvanger.

Deze afbeelding heb ik al een tijdje op mijn telefoon staan. Toen ik hem zag werd ik meteen aangetrokken tot de afbeelding omdat het voor mij zonder enkel woord aangeeft hoe ik een Lomi Lomi massage ervaar.

Voor mij is het ontvangen van een lomi lomi massage elke keer weer een mooie ervaring.
Als ontspannen en vrij drijven in een oceaan, mogen rusten en overgeven aan liefdevolle handen die me dragen en in een soort flow meenemen van ritmische golven. Beelden die opkomen, gedachten die voorbij drijven, even helemaal niks alleen maar voelen maar ook emoties. Soms sterke heftige emoties die me even laten schrikken of verbazen en waarvan ik liever weg wil bewegen maar door de liefdevolle handen durf ik toch verder te gaan. Even kopje onder te duiken onder de oppervlakte om te voelen wat daar is.
Altijd met de aanwezigheid van die liefdevolle handen van de gever(s) die een veilige haven bieden om te duiken en weer boven te komen.

Dat is Lomi Lomi voor mij ♥️

Scroll naar boven