Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2LNFODj
Have faith ♥️

Bedankt voor al jullie lieve hartverwarmende berichtjes via mail, app en in het echt.

– Ja, ik ben het er ook niet mee eens dat ik dicht moet omdat ik denk dat massage heel essentieel is.

– Nee, ik masseer niet stiekem. Niet omdat ik bang ben dat ik een groot risico ben of omdat ik bang ben om betrapt te worden.
Maar ik doe het niet omdat ik een onderdeel ben van een groter geheel, namelijk onderdeel van masseurs in Nederland. En ik vind dat ik krachtiger ben om nu oproep te geven aan stoppen en daarmee mijn professionaliteit laat zien. En daarmee hopelijk op langere termijn duidelijk zal maken dat masseurs net als fysiotherapeuten een essentieel beroep is voor het welzijn van mensen.

Ik ga rusten, ademen en berusten en opladen om weer van start te mogen in het nieuwe jaar.

Is jouw afspraak geannuleerd en heb je nog geen nieuw plekje gevonden. Vind je dat online inplannen en gedoe. Laat het me weten en ik kijk met je mee.

Stay strong, stay healthy 💕🌸

Scroll naar boven