Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/3owxDJz
Rouw

Afgelopen week was rouw om het missen van een geliefd persoon een veel besproken onderwerp. Er waren hele mooie gesprekken over omgaan met rouw, het liever wegstoppen van overlijden in onze cultuur waardoor erover praten moeilijker wordt. Alsof er een tijd staat waarin je mag rouwen en daarna vooral weer “normaal” moet doen.
Naast mooie gesprekken was er ook het echte doorvoelen van stukken verdriet in het lichaam en het mogen loslaten van onbewust opgeslagen rouw vanuit het lichaam.

Voor mij zijn de dagen rondom Sinterklaas en kerst een extra prikkeling tot het missen van mijn vader. Het gemis is er altijd, niet altijd op de voorgrond of even sterk aanwezig, het veranderd,het raakt steeds iets nieuws aan, het is in beweging en het is een prijs voor de vaderliefde die ik zo heb gevoeld. En niet had willen missen.

Voor iedereen die een dierbare mist nog maar net of al vele jaren en misschien met deze dagen nog wat sterker. Je bent niet zwak, geef het de ruimte die het nodig heeft zodat het in beweging mag blijven. 💫🌊♥️

Scroll naar boven