Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2IimvjX
My superpowerrrrrr

Toen ik net masseerde en mensen mij vroegen naar mijn werk, was mijn standaard antwoord. Uhhmmm ik masseer maar ik ben ook 17 jaar operatie assistent geweest. Ergens voelde ik schaamte of was ik bang voor de reactie om te zeggen dat ik masseuse ben. Of voelde ik de behoefte om meer uitleg te geven en dat het meer is dan alleen aaien.

Gek eigenlijk hé!! Want als operatie assistent kreeg ik ook vaak genoeg te horen: Ooh dus je geeft instrumenten aan. Dat het heel wat meer is dan dat heb ik lang verdedigd. Dat ook het geven van een massage heel veel meer is dan een beetje aaien ga ik niet meer verdedigen.

Ondertussen weet ik wat mijn superpowerrrr is!! En kom ik daar 200% trots voor uit!

I know what my superpower is, what is yours? 🙏🏻♥️

Scroll naar boven