Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/322bqrq
Massage bij burn-out

Voor mij is het nu ongeveer 7 jaar geleden dat ik op kantoor zat bij mijn teamleider van de operatiekamer. Pas bij zijn vraag: Wat is er met je aan de hand? Barstte ik in tranen uit en kon ik geen woord meer uitbrengen. Behalve het gebaar maken met mijn hand boven mijn hoofd van het zit tot hier!!

Tuurlijk waren er signalen geweest, achteraf een heleboel zelfs en al maanden. Heel veel hoofdpijn, misselijk, duizelig, moeite met ontspannen, moeite met concentreren, een kort lontje, eigenlijk nergens echt van genieten, overleven, slechte weerstand enz enz.
Waarschuwingen van familie en vrienden sloeg ik in de wind en ik beloofde dat ik volgend weekend rustig aan zou doen, hoofdpijn tabletten nam ik stiekem en met een grote glimlach en alles nog beter onder controle houdend trapte ik de rem nog iets harder in.

Tot die bewuste dag bij mijn teamleider, de dag van de explosie en de dag dat ik begon te huilen. Want met het toegeven van dat het op was begon mijn reis van allereerst acceptatie en daarna herstel.

One day I Will tell my story,….die dag is nu.

Met mijn ervaringen en de waardevolle cursus over massage bij burn-out wil ik mensen die signalen herkennen en bang zijn om een burn-out te krijgen of mensen die herstellende zijn van een burn-out graag een specifieke afgestemde massage behandeling bieden in hun traject.

Ik zal binnenkort meer schrijven hierover maar je mag me natuurlijk ook privé contacten bij vragen.

Scroll naar boven