Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2XGRZnD
Koester het leven

Gister na mijn laatste cliënt maakte een enorme hoofdpijn zich meester over mijn lijf. Ik voelde het in de loop van de week al wat vastlopen. Als scharnieren waar niet meer genoeg olie tussen zit, krakend en krassend tot gisteravond het echte vastlopen in nek en schouders. Wat resulteerde in een hoofdpijn die alleen maar te doen is door alles af te zeggen en te ondergaan in absolute stilte en donker.

Het gaat goed met mij en dat schreef ik gister ook nog, het leven is mooi. Toch heb ik van de week groot verdriet gehad over het te jong overlijden van mijn lieve neef, stress om een schoonvader die geopereerd moest worden, wat zorgen om een van mijn kinderen en het verdriet gevoeld van een vriendin die afscheid moest nemen van haar moeder.

Geconfronteerd met de kwetsbaarheid in ons leven, de kwetsbaarheid van het bestaan. Het gaat goed met mij, ik heb het goed maar tegelijkertijd ben ik kwetsbaar.

Maak er een mooi liefdevol weekend van, koester het leven. Pak het met beide 👐🏼 en leef het met open 💓

Scroll naar boven