Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/3aiL5tz
Welke intentie kaart wil jij?

Wat is een intentie eigenlijk? Een intentie is een bewuste positieve gedachte die te maken heeft met je drijfveer, je waarden verlangens en dromen. Met een bewuste intentie kan je richting geven aan wat je wil in het leven, het nastreven van bepaalde doelen, welke keuzes je wil maken. Vaak komt er uit die intentie dan ook wat je mag loslaten, wat je niet langer meer wil.

Voor een lomi lomi massage vraag ik soms om zo’n intentie met mij te delen zodat we deze mee kunnen nemen in de massage. Dat kan van alles zijn zoals; heerlijk ontspannen, het mogen ontvangen van een massage, even zonder gedachten zijn, zonder oordeel, zorgen of mening.

Voor cliënten die het leuk vinden heb ik ook prachtige Hawaiian intentie kaarten liggen. Op al deze kaarten staat in het engels een intentie uitgeschreven met een verklarende tekst.

Uit mijn kaarten heb ik uit de 4 verschillende overkoepelende thema’s 1 kaart getrokken. Welke kaart zou jij graag willen zien? Geef me je eerste ingeving, bruin, groen, blauw of paars.

Morgen draai ik de kaartjes om en zal de Nederlandse vertaling in de tekst schrijven met kleine persoonlijke toelichting.

Scroll naar boven