Chimoon aromatherapie & massage


van Chimoon aromatherapie & massage https://ift.tt/2vSwGWp
Corona

Omdat er steeds meer onrust is over de stijging van het aantal besmettingen met Corona en ik vragen krijg in mijn praktijk hierbij een berichtje.

Ik volg het nieuws over Corona en hou mij aan de richtlijnen van het RIVM. Voor alsnog zie ik geen aanleiding om mijn praktijk te sluiten. Wel neem ik extra maatregelen (zoals bij elke griepepidemie) om verspreiding te voorkomen.

Mocht je binnenkort een afspraak hebben staan maar twijfelen over je gezondheid; heb je (lichte)griepverschijnselen, keelpijn, hoesten, of snotter je neem dan contact met mij op of cancel zelf online je afspraak! Afzeggen binnen 24 uur is nu zonder kosten.

Wees alert voor je eigen gezondheid maar ook voor die van een ander! 🙏🏻

Scroll naar boven