Chimoon's Ceremonies

Ceremonies

In de vorm van Ceremonies en Rituelen geven wij vorm aan ons bestaan. Het gaat om het nemen van de tijd en de ruimte om stil te staan bij onze gevoelens en emoties en bij onze wensen en verlangens. Alleen dan kunnen we in de diepere lagen van onszelf en onze zingeving aankomen.

De Ceremonies

Simone organiseert met Larissa onder andere de onderstaande ceremonies in het Buitenhuis: 

Kijk voor het huidige aanbod van onze ceremonies in de agenda van het Buitenhuis.

Een bijzondere ervaring met plantmedicatie.

Waar we altijd het avontuur in verre landen hebben gezocht, misschien wel met bestemming onbekend, is nu de tijd aangekomen om een hele nieuwe manier van reizen te ontdekken. Wil jij een reis maken in emotionele en spirituele groei? Een andere dan andere reis, namelijk de reis naar binnen toe?

Dan zijn de Ceremonies in het Buitenhuis dé bestemming voor jou!

Wil je liever een privé ceremonie met een door jou samengesteld gezelschap? dan kan dat. Informeer naar de mogelijkheden.

Ceremonie Reviews

“Gastvrije ontvangst in een mooie ruimte. Professionele en liefdevolle begeleiding van Simone en Larissa. Ik voelde me heel veilig om me over te geven aan de ceremonie. Hele fijne ervaring!”
“Wederom een fantastische ervaring! Super liefdevol en met passie begeleid door de 2 dames. ”
“Wauw wat was het een geweldige ervaring. Fantastische muziek in een prachtige ruimte met mooie atmosfeer. Ik kom graag nog eens terug en raad dit zeker anderen aan.”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en
ontvang het laatste nieuws!

Scroll naar boven