Chimoon aromatherapie & massage

Gezondheid, massage, preventie en klachtbehandelingen
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Vorige week vrijdag twee lieve dames (moeder en dochter) mogen ontvangen voor een duo massage. Zo liefdevol om te mogen zien hoe ze alletwee in bijzijn van elkaar mochten rouwen, ontvangen en ontspannen. 💓 #duomassage #moedersochterliefde #ontspannen #samenzijn #energie #aanrakingmetaandacht
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Morning routine

Sinds de start van de Thaise yoga massage training bij Howdy is dit onderdeel van mijn ochtendroutine.
Ondanks dat ik best lenig ben kwam ik er tijdens de lessen achter dat daar nog best wat meer winst te behalen is.
Ik start met de voeten losmaken op de “deegroller” want bij de Thai yoga masseer je ook met je voeten dus die moeten soepel. Daarnaast sta je daar elke dag op en zijn ze dus heel belangrijk voor je gronding en houding. En is er zoveel winst te halen.

Daarna warming up oefeningen, ook weer starten bij de voeten, enkels, knieën en zo omhoog tot de schouders en nek. Aansluitend Qi Gong oefening voor het oefenen tussen aan - uit (yin- yang), adem en mentale awareness in mijn lijf.

Daarna de meest weerstand oproepende oefening….. de staande meditatie in Boom. Elke keer weer een klein gevechtje mentaal en fysiek. Want tja,….zoveel andere dingen te doen, leuker en wat doe ik hier nu eigenlijk te staan. “Niks” te doen.

Nou mijn voetjes en kuiten zijn ondertussen wel los, tijd voor de warming up.

Ik daag je uit, probeer alleen de voetjes maar eens los te maken elke dag na het opstaan. Dit kan zoals je ziet gewoon in pyama en als je geen deegroller hebt….een tennisbal kan ook. Geen excuses dus 😜

* Vanaf nu dus ook Thaise yoga massage bij Chimoon. Wil jij je staande afspraak omzetten in de Thai yoga, stuur me een berichtje. 🙏🏻
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Onze volgende vrouwentempel staat al gepland en we hebben nog een paar plaatjes vrij.
Mogen we jou ontvangen, Vrijdag 22 april?
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Super opleiding (opleider) 💓
Niet om simpel wat Thaise techniekjes te leren maar voor the real deal. Aan de bak, fysiek en mentaal bij deze opleiding. Kado voor jezelf als masseur en voor je cliënten.
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
Week retraite in Ibiza van 13 -20 mei 2022

In deze holistische retraite zal ik als teamvrouw aanwezig zijn naast Larissa Gies en haar culinaire team om deze retraite met liefde en enthousiasme te verzorgen. Larissa en ik bundelen onze krachten en passie al in de vrouwentempel maar nu ook in deze transformerende week. Ik heb er super veel zin in en dat het magisch gaat worden voel ik nu al.
Reis jij met ons mee? Voor deze week zijn nog twee plaatsen vrij.

Masterclass persoonlijk leiderschap -a Journey of a Lifetime

Voor hen die even los willen komen van de hectiek thuis. Geen verplichtingen, geen to-do lijstjes, focus op ontwikkeling en groei van binnenuit en ook tot rust kunnen komen.

Kom naar Ibiza en laat je dagelijkse leven even helemaal achter je en ervaar persoonlijke transformatie en groei. In onze prachtige finca ervaar je rust , een veilige en ondersteunende omgeving, te midden van de prachtige natuur. �

Wat kun je verwachten in het programma:

- Meditatie en Yoga
-Paardencoaching
- Soundjourney
- Cacao Ceremonie
- Stilte wandelingen
- Massage sessies
- Coachgesprekken

Natuur ~Stilte~Liefdevolle aandacht~culinaire feest aan voeding ~Heling~ Tranformatie ~Groei emotionele intelligentie~ verbinding met je lijf~

Wil je een persoonlijk gesprek met Larissa Gies of Simone Olde Olthof over deze reis. Laat het ons weten, we staan voor je klaar.
Wil je meer lezen over het programma, de locatie neem een kijkje op: https://www.journeyofalifetime.nl
Chimoon aromatherapie & massage
Chimoon aromatherapie & massage
🌳🍃Off-grid 🌤✨ Van 28/2 tot en met 4/3 is Chimoon massage een weekje offline en in recharge modus. Tot volgende week! Liefs 💋 #offgridlife #holidaymodeon #backtonature #slowliving #offline

De Vrouwentempel

*De Vrouwetempel* is altijd op een unieke en bijzondere locatie. Soms in een privé spa, soms op een krachtplek in de natuur. De locatie wordt altijd vooraf aan het programma aangegeven. Geef jij jezelf, of samen met vriendinnen of zussen, deze onvergetelijke Body Wellness & Soul Retreat? Deze dag/avond retreates zijn verschillend van thema's, duur, locatie en groepsgrootte. De Vrouwentempel kent twee opties voor deelname: 🌀 Vrijblijvend aansluiten bij de open sessies, per keer te boeken 🌀 Jaarprogramma - De 7 elementen van vrouw zijn, in 7 sessies (12 maanden met dezelfde vrouwen. Na elk van deze sessies word je ook nog eens verwend met een mooi cadeautje waar jij thuis nog eens in de sfeer en energie van deze Soul Retreat terug kunt. Wij stoppen veel liefdevolle energie en warmte in alle Vrouwentempel sessies om het voor jou een onvergetelijke ervaring te laten zijn. Liefs Larissa ⛩️ De Vrouwentempel (In de Vrouwentempel bijeenkomsten worden geen sexuele handelingen verricht, het is een liefdevol samenzijn met vrouwen, samen ervaren en delen, elkaar in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht ontmoeten). Lid worden van de Privé groep op Facebook gebeurt na deelname.
De Vrouwentempel
De Vrouwentempel
Vergeet niet te vliegen in je leven

Sommige angsten zijn reeel en beschermen je in je leven. Maar heel veel angsten zijn irreële angsten en ontnemen je je leven (-digheid)

Na een mooi gesprek in het ziektebed van mijn vader en zijn overlijden heb ik mij 1 ding voorgenomen. Het leven is te kort om je te laten weerhouden van wat je wil door angsten. Ik wil mij niet meer laten weerhouden, ik wil ze aangaan en leren vertrouwen op mijn vleugels.

Sommige angsten zijn best diep geworteld. Zelfs zo diep dat ik mij af vraag of ze wel van mij zijn of dat ik ze heb aangenomen. Door er zo naar te kijken, kan ik me ook makkelijker distantiëren van de angst Ik ben niet de angst, ik ervaar een angst voor……

Ik geef mezelf ook met liefde de tijd en een soort kader. Een kader waarin ik iets mag gaan ontdekken, uit mijn comfortzone stap en deze steeds een beetje oprek.

Zo heb ik ondanks mijn angst voor de zee, vorig jaar met mijn dochter de gaafste ervaring gehad met golfsurfen in Tenerife. Stap ik steeds vaker in het vliegtuig en staat er voor dit jaar zelfs een vlucht naar Mexico op de planning.

Voel ik angst daarvoor, Natuurlijk! Ik heb ook geleerd om mijn angst niet weg te stoppen. Ik laat het er zijn, deel mijn angsten met mijn gezelschap zodat ik een bedding en steun heb. Ik voel de angst in al mijn vezels maar besluit om het te doen.

Zo beleef ik steeds mooiere avonturen en wordt mijn wereld letterlijk steeds groter. En wat ben ik apetrots als ik weer een vlucht heb gemaakt.

Ik ben heel benieuwd hoe dit voor jou werkt, misschien herken je het wel. Of juist helemaal niet.
De Vrouwentempel
De Vrouwentempel
Waarom naar een Vrouwentempel?

In ons dagelijks leven worden we veel uitgedaagd in ratio, denken en doen. Deze mannelijke energie is in onze westerse wereld sterk op de voorgrond.
Vaak worden we beloond om deze daadkracht en door deze beloning gaan we nog harder werken en de concurrentie aan met andere vrouwen.
In de vrouwentempel mag je dit van je afwerpen, we doen afstand van hardwerken, concurrentie en ratio denken. We stappen uit de lineaire tijd en geven toe aan verstilling, het voelen en de intuïtie.
Met elkaar vormen we een soort sisterhood een liefdevolle bedding voor elkaar. Met meditatie, verbinding, sharing, rituelen, massage, dansen en laten we onze vrouwelijke energie stromen.
De Vrouwentempel
De Vrouwentempel
Imbolc 🌱

Imbolc of ook wel “in de buik” is een belangrijke periode van de Keltische kalender waar we nu in zitten. Gestart op 2 februari en loopt door tot maart. Het is de viering van de vruchtbaarheid van de aarde, na een donkere periode is het weer tijd om te ontwaken uit de winterslaap.

Van oudsher werd er een grote voorjaarsschoonmaak gehouden in deze periode, met water en berkentakken werd het duister verdreven en het land klaar gemaakt voor nieuw leven.

Deze energie van Imbolc is voelbaar en je kunt er op inhaken en op mee liften. Maak gebruik van de energie van het seizoen februar (schoonmaak) en maak je klaar om straks in hoogtij te gaan stralen.

Welke zaadjes mogen er dit jaar gepland worden, welke oude nog niet uitgevoerde en nieuwe ideeën krijgen ruimte in je veld, welke intenties horen daarbij voor jou. Wat heb jij daarvoor nodig?

Laat het alleen nog maar ontstaan, nog geen actie, nog geen ruchtbaarheid aan geven. Alleen nog maar in die buik 🌱💕
De Vrouwentempel
De Vrouwentempel
Verras haar (of jezelf) met een uniek #Valantijnscadeau.
Er zijn nu nog enkele plekjes vrij (18 februari) #Dagretraite.
Spa Wellness & Soul Retreat De Vrouwentempel in Alphen aan den Rijn. 💜
De Vrouwentempel
De Vrouwentempel
Laten we gaan!!

Laten we samen gaan stralen,
Laten we gaan dansen en zingen,
Laten we elkaar op handen dragen,

Laten we gaan ontdekken,
Zullen we onze gevoelens er laten zijn,
En onze gedachten delen met elkaar,
Laten we zonder oordeel naar elkaar luisteren
Laten we uitreiken naar elkaar in liefde en zorgzaamheid

Laten we samen zijn in een cirkel van vrouwen💓

*Nog 4 plekjes vrij in de vrouwentempel van vrijdag 18 februari.

Ik roep je op: kom jij met ons stralen?