Aromatherapie

Bij Chimoon kun je ook terecht voor een passende aromatherapie. Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën hebben een goede werking op lichaam en geest, maar is ook zeer gunstig voor de gezondheid. Zo kan aromatherapie bijdragen aan zelfgenezing en natuurlijke ontspanning.

Alvorens er gestart wordt met de aromatherapie starten we met een intake, een vragenlijst bedoeld om een beeld te krijgen van jouw gezondheid. Essentiële oliën hebben elk een eigen werking en daarvoor is het belangrijk goed te weten wat er bij jou speelt alvorens ik de juiste aroma voor jou samenstel.

Aromatherapie kan ondersteunen bij vele problemen zoals slaapproblemen, stress, angst en verdriet. Maar ook fysieke klachten zoals acne, wratjes, eczeem, tandvleesproblemen, hooikoorts, menstruatieklachten, weerstandsproblemen, hartkloppingen kunnen met aromatherapie verminderd worden.

Tijdens de aromatherapie zul je direct de werking van essentiële oliën ervaren en geef ik advies voor het gebruik voor het gebruik van de oliën thuis. Daarnaast zal ik uitgebreide informatie geven over de oliën en aanbevelingen om zelf oliën te mixen en hoe deze aroma’s ingezet kunnen worden.

De aromatherapie duurt ongeveer 45 minuten (30,00 euro) en kan worden uitgebreid met een aromatische massage.