Romantische at home spa Vanmorgen had ik het met een paar dames over tijd doorbrengen met je levenspartner. Door werk, sporten, kinderen, sociale contacten en social media is het soms lastig om even echte quality time te hebben samen. Er werden echt hele leuke tips gedeeld, zo fijn!! De meest praktische tip is: inplannen!! Zet Qtime in je/ jullie agenda!!!
Heb je geen zin om uit huis te gaan of geen oppas? Qtime kan ook prima in je eigen huis. Verander bijv. je badkamer in een romantische Spa met kaarsjes, flesje bubbels en heerlijk (heel makkelijk zelf te maken) badzout met essentiële olie en gedroogde rozenblaadjes.
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips, deel ze hieronder. Zodat we van elkaar kunnen leren en ook een beetje relativeren. Dat Qtime soms gewoon een aandachtspuntje is dat niet vanzelf gaat! 🌸

Romantische at home spa